На Одещині під час сварки чоловік кинув у колодязь дружину

2.03.2020, 18:45
65220

У Лиманському районі Одеської області 24−річний місцевий житель кинув свою 27−річну дружину в колодязь. Як повідомляє Головне управліннія Національної поліції в Одеській області, подія сталася в одному із сіл району, повідомлення надійшло до правоохоронних органів від родичів потерпілої.

Читайте також: На Львівщині зловмисник застрелив 22-річну дівчину та поранив чоловіка

Встановлено, що між жінкою та її чоловіком стався конфлікт, після якого чоловік пішов з дому. “Охолонувши”, він повернувся, за його словами, щоб помиритися. А коли замість очікуваного примирення конфлікт спалахнув з новою силою і переріс у бійку, чоловік почав душити сою 27−річну дружину, а, коли вона втратила свідомість, кинув у колодязь”, − розповіли в главку.

Зазначається, що потерпілу врятував її брат, який почув крики. Жінку, яка дістала черепно−мозкову травму та забій головного мозку, доставили в лікарню. 24−річного зловмисника затримали.

Як уточнили в управлінні, забравши майно дружини (мобільний телефон і кілька тисяч гривень), він бродив по селу в пошуку місця, де він міг би сховатися. За фактом замаху на вбивство розпочато провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com