На Одещині померла п’ятимісячна дитина, яку старші діти обпекли окропом

28.12.2019, 20:46
58120

Тргедія трапилась в одному з сіл Захарівського району Одеської області в багатодітній родині померла п’ятимісячна дитина, яку старші діти обпекли окропом. В результаті малюк отримав значні опіки голови та тулуба.

Читайте також: Після візиту до стоматолога померла 6-річна дівчинка

Під час гри діти перекинули чайник,  окріп вилився на немовля, а 27−річна мати в цей час займалася господарством у дворі.

Прибігши на крики мати не звернулася по допомогу до медиків, а вирішила самостійно обробити уражені ділянки тіла засобом для лікування опіків. А наступного дня хлопчик перестав подавати ознаки життя. Лікарі “швидкої”, яких на прохання матері викликала сусідка, констатували його смерть та повідомили про подію до поліції.

За фактом смерті дитини відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Однак, з урахуванням встановлених обставин події, вирішується питання про її перекваліфікацію на ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) ККУ.

Наразі тіло немовляти направлено на судово−медичну експертизу. Досудове слідство триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com