На Прикарпатті “накрили” бордель, затримано групу сутенерів (фото)

7.02.2020, 10:30
62305

Жителі Запорізької, Хмельницької і Черкаської областей залучили до заняття проституцією вісім жінок.

Читайте також: “Пропагував в Україні “русскій мір”. Це – проституція”: Скрипін жорстко висловився про Медведчука і Гордона

На Прикарпатті поліція затримала групу осіб, які займалися сутенерством. Про це 6 лютого повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, інформує Кореспондент.

Зазначається, що в четвер співробітники поліції із залученням спецпідрозділу КОРД затримали групу осіб з чотирьох осіб, яка забезпечувала заняття проституцією кількох жінок на Прикарпатті.

Правоохоронці встановили, що затримані – жителі Запорізької, Хмельницької і Черкаської областей. Це три жінки віком 23, 27 і 28 років і 38-річний чоловік.

Встановлено, що в період із жовтня 2019-го до лютого 2020 року ці фірми залучили до заняття проституцією вісім жінок зі східних областей.

За годину надання інтимних послуг сутенери отримували від двох тисяч гривень.

Під час обшуку в салоні автомобіля організатора групи було вилучено чорнові записи, “прейскурант цін”, грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази.

Стосовно затриманих осіб вирішується питання про повідомлення підозри за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com