На Прикарпатті переобраного на другий термін голову ОТГ затримали на хабарі

27.10.2020, 20:19
87623

В Івано-Франківській області правоохоронці зловили на хабарі двох чиновників однієї з територіальних громад. Як інформує івано-франківське видання “КУРС”, одним із затриманих виявився голова Олешанської ОТГ Богдан Двояк, який за попередніми даними, на місцевих виборах був переобраний на другий термін.

Читайте також: На Прикарпатті згоріла 170-річна дерев’яна церква

Як повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції, голова в змові з начальником одного з відділів ОТГ вимагали з громадянина 22 тис. грн за безперешкодне надання у власність земельної ділянки площею приблизно 1,5 га для ведення сільського господарства з подальшим облаштуванням його під ставок.

“Раніше поліцейські задокументували факти отримання 3 і 5 тис. грн начальником одного з відділів ОТГ як “авансових платежів”. Останню частину хабара – 500 доларів – одержав голова територіальної громади, після чого був затриманий правоохоронцями”, – йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі проводять обшуки за місцем проживання і роботи фігурантів із метою виявлення і вилучення раніше отриманих грошових коштів, а також документів, “чорнових” записів та інших предметів, що належать до матеріалів кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com