На Рівненщині сім’я з дітьми потрапила у ДТП, усіх госпіталізували

3.04.2019, 13:52
19277

2 квітня, на автодорозі “Київ-Чоп” в селі Грушвиця, чоловік не впорався з керуванням автомобіля, автомобіль перекинувся та зіткнувся з деревом.

Читайте також: На Тернопільщині “заочне” навчання в автошколі закінчилось смертельною ДТП

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

“Поліцейські на місці події встановили, що 37-річний житель Тернополя, водій автомобіля Volkswagen T5, рухаючись у напрямку Львова, не впорався із керуванням і допустив виїзд спочатку на праве узбіччя, а потім – занос на ліве з подальшим перекиданням транспортного засобу та зіткнення із деревом. Унаслідок ДТП водія із перелом тазу, закритою черепно-мозковою травмою каретою швидкої медичної допомоги доставили у реанімаційне відділення”, – йдеться у повідомленні.

В автомобілі також перебувала дружина водія та двоє маленьких дітей: 1,5 і 3 роки. Жінку із забоями хребта, закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували у нейрохірургічне відділення лікарні, а дітей із забоями м’яких тканин голови, осадненнями – у травматологічне відділення дитячої лікарні, де медики проводитимуть додаткове обстеження.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com