На Рівненщині у страшну ДТП потрапила родина з Луцька, маленька дитина загинула (фото, відео)

19.06.2020, 19:49
75966

У селі Брищі Млинівського району Рівненської області 19 червня о 14.15 год. сталась страшна ДТП. Про це повідомили у Нацполіції Рівненської області.

Читайте також: В Запоріжжі внаслідок ДТП загинули дві людини, одне авто загорілось

Слідчо−оперативна група на місці події встановила, що водій “Hyundai Tucson”, 28−річний житель Луцька, втратив керованість транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою “ГАЗ”, унаслідок чого позашляховик злетів у кювет.

Трирічна дівчинка загинула на місці події. Обох батьків, жителів Луцька, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У 24−річної жінки попередньо діагностували закриту черепно−мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану ноги, а у 28-річного чоловіка − закриту черепно-−мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій вантажівки, 54−річний житель Млинівського району, який у ДТП не постраждав, за результатами медичного освідування був тверезий. У нього також відібрали біологічні зразки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com