На росТБ показують серіал “Кварталу 95”: розгорається скандал

25.05.2020, 15:33
73449

Серіал “Родичі” виробництва Студії “Квартал 95” стартував на російському розважальному телеканалі СТС. Режисер восьмисерійного комедійного серіалу Андрій Яковлєв – колишній квкшник, сценарист і автор “Кварталу”.

Читайте також: “Квартал 95” спародіював привітання Зеленського з Великоднем та дотепно потролив президента (відео)

Блогер Максим Гайдук в соцмережах звернув увагу на цей обурливий факт, розповівши про скандальних власників телеканалу, де прем’єрний показ серіалу відбувся 18 травня, пише РБК-Україна.

“Роялті-бабло черговий раз пішло куди треба. Куди пішло. Далі буде ще цікавіше. Один зі співвласників “СТС” – банк “Росія” мільярдера Олексія Мордашова. Проти компанії Олексія Мордашова “Силові машини” США в 2018 році ввели санкції – саме її СП з Siemens виробляло турбіни для окупованого Криму”, – пише Максим Гайдук Facebook.

Блогер також звернув увагу на збіг дат, коли Володимир Зеленський зняв санкції з низки зарубіжних компаній.

“Ще один співвласник – кіпрська компанія Telcrest. Серіал стартував 18 травня. Згадуємо зняття санкцій Зеленським з офшорів – це сталося 14 травня. Збіг. Тим більше транзакції не можуть йти відкрито і прямо з РФ – це скандал”, – продовжив Гайдук.

Крім того, через компанію Telcrest каналом “СТС” частково володіє банк “ВТБ”, тобто уряд РФ і темна компанія “Сургутнафтогаз”, бенефіціари якої офіційно невідомі.

Серед власників та керівництва “СТС” – “Національна Медіа Група”. Постголови ради директорів компанії займає Аліна Кабаєва, яку вже багато років називають не просто коханкою Путіна, але і матір’ю його синів.

Українська “Вікіпедія” прямо вказує на Володимира Зеленського, як на продюсера “Родичів”, головні ролі в якому виконали Олександр Феклістов, Джемал Тетруашвілі, Дмитро Суржиков, Катерина Кістень, Віра Кобзар і Олеся Жураковська.

Зазначимо, що Володимир Зеленський 14 травня зняв санкції з 12 компаній і з багатьох людей, в тому числі, спостерігачів на виборах в Л/ДНР”. Серед них виявилася внучка відомого диктатора – Алессандра Муссоліні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com