На Тернопільщині помер чоловік, бо лікарі прийняли його за безхатька та не надали вчасно медичну допомогу

3.02.2020, 15:10
61788

На Тернопільщині чоловіку стало зле посеред міста. Небайдужі викликали швидку медичну допомогу. В санпропускнику Чортківської районної лікарні хворий пробув півтори доби без допомоги, бо медики не звертали на нього уваги, думаючи, що це безхатько. Про це у Фейсбуку написала його племінниця Loritta Bobak.

Читайте також: На Житомирщині чоловік помер у “зламаній” швидкій, на руках у шокованої доньки (відео)

“Не преведи Боже потрапити в нашу Чортківську районну лікарню, коли ти впав посеред міста, бо тобі стало зле, і ти весь в болоті. Але є люди з великим серцем, які не дивлячись на твій зовнішній вигляд викликали швидку, і в такому вигляді швидка, дай Боже їм здоров’я, привозить тебе в санпропускник. Здавалось би все – життя врятовано. Але ні, тут тільки все починається! В нашій лікарні дивляться тільки на чистих та з грішми, брудним вони, ті, які давали клятву рятувати життя – життя не рятують, вони на них навіть не дивляться! Я б подумала, що таке не може бути. Але це трапилось зі мною”, – написала вона.

Поки чоловік перебував у лікарні, рідні з поліцією його розшукували.

Лише через добу хтось з персоналу лікарні таки підійшов до нього. Він сказав, де працювала його дочка, і вже звідти перетелефонували його синові.

“І тільки після того, як я пішла до головного лікаря, на нього звернули увагу. Саме лише звернули. Не буду описувати, що було далі… По факту – інфаркт, забиття і реанімація! Весь цей час у внутрішній кишені дядькової куртки були його паспорт та телефон! Але люди боялись забруднити руки, не розуміючи того, що забруднили свої нікчемні душі! – пише вона.

Читайте також: На Львівщині військовослужбовець на смерть збив пішохода (фото)

Він розповів рідним, що втратив свідомість на вулиці, не міг підвестися і так всю ніч пробув, поки зранку його побачили і викликали швидку.

“Його своєю бездіяльністю вбили ті, хто за іронією долі мав рятувати життя. Вони надали йому першу медичну допомогу лише через 27 годин з моменту поступлення до лікарні!” − зазначила жінка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com