На Житомирщині чоловік помер у “зламаній” швидкій, на руках у шокованої доньки (відео)

2.02.2020, 20:15
61680

Авто зламалося недалеко від районної лікарні в селі Станишівка. Про це в Facebook−спільноті міста Андрушівка розповіла дочка померлого пацієнта Інна Абраменко Бражевська.

Читайте також: На Львівщині військовослужбовець на смерть збив пішохода (фото)

Вона розповіла, що інцидент стався 24 січня. Водій почав ремонтувати машину. Жінка попросила викликати другу “швидку”, але авто потрібно було заправити. Загалом, як розповіла вона, карета простояла на місці близько двох із половиною годин. Інна також поскаржилася, що всього в невеликій машині їхали, не рахуючи водія, 7 осіб.

Відео як з Андрушівки в Житомир транспортували пацієнта з інфарктом міокарда

“Татові стало погано. У медсестри нічого не було для реанімації, я побігла в лікарню по медичну допомогу. Мені почали задавати купу питань і ніхто не вийшов допомогти! Я сама йому робила штучне дихання, я всіх молила на колінах йому допомогти, але мене ніхто не чув! Я не можу зрозуміти: в світі залишилися ще люди чи тільки нелюди? До чого світ котиться, якщо людина вмирає біля лікарні, а лікарі не хочуть навіть вийти і спробувати допомогти. У підсумку мій тато помер на моїх руках”, − написала жінка в пості.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com