На тлі карантину Укрспирт потроїв прибуток

4.05.2020, 19:48
71419

а перший квартал 2020 року чистий прибуток ДП “Укрспирт” склав 9 млн 284 тис. гривень, що на 151% перевищує відповідний показник за аналогічний період минулого року. Про це повідомив в.о. директора ДП “Укрспирт” Сергій Блескун, передає пресслужба компанії.

Читайте також: Отримала майже 150 млн: Тимошенко офіційно стала доларовим мільйонером

“За перші три місяці 2020 року чистий прибуток “Укрспирту” склав майже 9,3 мільйона гривень. У порівнянні з тогорічним результатом за перший квартал − 3,7 мільйона гривень − відбулося зростання у три рази. Також підприємство за перший квартал сплатило на 64% більше податків у державний бюджет, у порівнянні з першим кварталом 2019−го. До такого фінансового результату призвела, зокрема, детінізація галузі. Вплинув і новий спрощений механізм купівлі спирту, який ми запровадили наприкінці березня для ФОПів та юросіб”, − повідомив Блескун.

Зокрема, через впровадження спрощеного механізму купівлі спирту за останні 10 днів березня були укладені 150 договорів та відвантажені 3510 літрів спирту.

Разом з тим, в.о. директора ДП “Укрспирт” зауважив, що в цей фінансовий результат не входить виробництво сировини для антисептиків, адже компанія розпочала його виробництво на початку квітня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com