На тимчасово окупованій Херсонщині російські військові розстріляли родину

1.12.2022, 17:03
131852

Вдень, 30 листопада, у тимчасово окупованій Голій Пристані на Херсонщині російські військові розстріляли родину.

Читайте також: Не 100 тисяч: Арестович озвучив втрати України на війні з РФ

Про це повідомив міський очільник Олешок Євген Рищук.

За його словами, чоловік та жінка загинули, а їхній 30-річний син в тяжкому стані доправлений до лікарні з пораненням голови. Всі обставини трагедії наразі невідомі.

Звірства окупантів на Херсонщині

На деокупованих територіях Херсонської області правоохоронці вже зафіксували 414 воєнних злочинів, які були скоєні окупантами. Після звільнення правого берега Дніпра на деокупованих територіях Херсонщини почали виявляти тіла мирних людей, яких вбили загарбники.

4 листопада у звільненому від окупантів селищі Високопілля на Херсонщині виявили три тіла зі слідами насильницької смерті. За попередніми даними, окупанти розстріляли трьох цивільних і закопали їхні тіла поблизу приватних будинків.

12 листопада стало відомо, що в Бериславському районі на Херсонщині виявили останки людей, яких вбили окупанти. За попередніми даними, вони належать трьом місцевим жителям.

У понеділок, 14 листопада, у селищі на Херсонщині правоохоронці виявили у підвалі тіла подружжя фермерів, яких убили окупанти.

У селі Львівські отруби знайшли розстріляними матір та сина. 49-річного Сергія Новосада вбили пострілом з автомата, вклавши дуло йому у рот. Після цього окупанти ще пустили чергу з автомата в його тіло. Любов Новосад, 78-річну жінку, яка всиновила Сергія, вбили одним пострілом у голову, скоріше за все вже після сина.

У селі Правдине Херсонської області знайшли масове поховання працівників однієї з агрофірм та неповнолітньої дівчини. Будинок, у якому були люди, росіяни спочатку обстріляли, а потім підірвали.

У Генштабі заявили, що росіяни продовжують примусово вивозити мешканців Херсонщини на територію Росії. Крім того, російські військовослужбовці не припиняють мародерство і пограбування місцевого населення та обʼєктів інфраструктури. Вони крадуть гроші, продукти та засобів пересування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com