На Вінниччині чоловік влаштував стрілянину по працівниках поліції: четверо поранених

7.04.2020, 17:10
68890

У Шаргороді, Вінницької області, 6 квітня бійці спецпідрозділу КОРД затримали озброєного чоловіка, який погрожував розправою сусіду, а потім відкрив вогонь по правоохоронцям.

Читайте також: Чоловік намагаючись врятувати товариша випадково його вбив

Як інформує Радіо Свобода, про це повідомили у обласному управлінні поліції.

“До поліції надійшло повідомлення від 32-річного місцевого жителя про те, що під час конфлікту його сусід поводився неадекватно, розмахував зброєю та погрожував її застосувати. Аби з’ясувати усі обставини, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. 52-річний правопорушник відмовився спілкуватись з працівниками поліції, а потім вийшовши на вулицю, здійснив кілька пострілів з рушниці вгору, погрожуючи розправою поліцейським. Чоловік поводився неадекватно, на прохання поліцейських заспокоїтись та віддати зброю – не реагував, після чого зачинився у будинку, де знаходився його літній батько. Розуміючи, що зловмисник може завдати шкоди пенсіонеру та оточуючим, керівництво обласного главку поліції прийняло рішення про введення спецоперації з затримання озброєного зловмисника із залученням бійців спецпідрозділу КОРД”, – мовиться у повідомленні.

Під час штурму правопорушник почав стріляти з рушниці та пістолету по спецпризначенцях, четверо з них отримали поранення.

“Поки одні бійці спецпідрозділу відволікли увагу зловмисника розбиттям вікна у будинку, інші вибили двері та затримали озброєного правопорушника. У нього вилучили мисливську рушницю та пістолет. Загрози життю поранених поліцейських немає”, – повідомили у поліції.

Під час затримання чоловіка також було поранено, він перебуває у лікарні під охороною поліцейських.

Поліція почала кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Ці статті передбачають покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com