На Вінниччині чоловіка побили та закопали на березі річки (Фото)

25.02.2019, 14:56
13736

24 лютого за підозрою у вбивстві затримали двох молодиків. Напередодні чоловіки забили до смерті місцевого жителя та закопали тіло на березі річки Соб.

Читайте також: На Київщині затримали злочинця, який скоїв вбивство та змінив зовнішність

Про це 25 лютого розповів під час брифінгу керівник обласного главку поліції Вінниччини Юрій Педос, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Так, 22 лютого надійшло повідомлення про зникнення місцевого жителя, який проживав один. Оскільки він мав кримінальне минуле, поліцейські, в першу чергу, почали відпрацьовувати осіб, які перебувають на обліку в поліції та могли підтримувати з ним стосунки.

Вже наступного дня поліцейські вийшли на двох чоловіків, причетних, як з’ясувалося, до зникнення мешканця Липовця. Напередодні люди бачили їх втрьох біля будинку розшукуваного та неподалік місцевої річки. Спочатку затримані все заперечували, надаючи суперечливі покази, та, вигадуючи неправдиві алібі, а потім зізнались у вбивстві розшукуваного та показали місце, де сховали тіло.

За словами затриманих, вони прийшли додому до 53-річного чоловіка з’ясувати стосунки. У одного з них була давня образа на потерпілого. Тож вийшовши з в’язниці на волю, він вирішив поквитатися. Зловмисники почали бити чоловіка в квартирі, потім вивели його на територію недіючого заводу та забили до смерті. Тіло загиблого відтягнули у безлюдне місце біля річки та закопали.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим підрозділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманим загрожує ув’язнення строком до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу – взяття під варту.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com