На Вінниччині попрощалися з загиблим на Донбасі Володимиром Мовчанюком (фото)

3.04.2020, 13:32
68483

Учора, 2 квітня, у селі Андрушівка Погребищенського району Вінницької області відбувся чин похорону Володимира Сергійовича Мовчанюка, 1983 року народження, сержанта, командира гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади, який загинув 30 березня в районі селища Невельське Ясинуватського району Донецької області від смертельного кульового поранення, завданого снайпером найманців РФ.

Читайте також: На Донбасі, внаслідок ворожих обстрілів, загинув український військовий, ще троє поранені

Про це йдеться на сайті Погребищенської райдержадміністрації, повідомляє Цензор.НЕТ.

“Володимира Мовчанюка поховали 2 квітня у його рідному селі Андрушівці. Провести його в останню путь приїхало керівництво Погребищенського району та військового комісаріату, бойові побратими з частини, де він служив, ветерани АТО/ООС з нашого і сусіднього районів, прийшли земляки. Похорон проходив з урахуванням карантинних обмежень щодо коронавірусу”, – зазначається в повідомленні.

Володимир Мовчанюк народився 11.09.1983 року. Після строкової служби працював на різних роботах. 02.02.2015 був призваний за мобілізацією, потім підписав контракт, який двічі продовжував. Проходив службу в 57-й бригаді на посадах старшого навідника мінометного взводу, командира кулеметного відділення мотопіхотного батальйону, з серпня 2018 року – командира гранатометного відділення.

У нього залишилися батьки та брат (учасник АТО). 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com