На Волині через негоду – обмежений рух транспорту

14.02.2021, 12:09
94470

На ранок неділі, 14 лютого, на дорогах 5 областей України обмежений рух транспорту. Опади досі спостерігаються у Кіровоградській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Читайте також: Через снігопади 64 населені пункти в Україні опинилися без електропостачання

За інформацією Укравтодору, з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту на таких ділянках доріг:

Волинська область — на а/д Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський-Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі (ділянка Павлівка-Локачі).

Івано-Франківська область — на а/д Р-24 Татарів-Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия — м. Городенка) та Р-20 Снятин-Тязів (ділянка м. Снятин — м. Городенка).

Вінницька область — на а/д М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка — м. Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище-Турбів-Сквира (ділянка смт Турбів — м. Погребище), Т-02-12 Вінниця-Шпиків-Комаргород (ділянка смт Тиврів — смт Шпиків).

У зв’язку із сильними поривами вітру та утворенням переметів:

Вінницька область — на усіх автодорогах загального користування в межах області тривають обмеження руху транспортних засобів загального користування та великогабаритного автотранспорту;

Рівненська область — на автодорогах державного значення в межах Рівненської області тривають обмеження руху усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки;

Хмельницька область — на усіх автодорогах загального користування в межах області тривають обмеження руху транспортних засобів загального користування та великогабаритного автотранспорту.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com