На Волині чоловік підірвав гранату у дворі тещі (фото)

2.06.2020, 22:21
74350

На Волині, у Ковельському районі поліцейські затримали місцевого жителя за підрив гранати у дворі тещі. Про це повідомляє прес−служба управління Нацполіції у Волинській області у вівторок, 2 червня.

Читайте також: На Волині поліція затримала чоловіка, який створював та розповсюджував дитячу порнографію

Так, у понеділок в поліцію зателефонувала 25-річна мешканка Ковельського району та повідомила, що 29-річний чоловік, з яким вона перебуває в стадії розлучення, прийшов до дому її матері в стані алкогольного сп’яніння і, погрожуючи розправою, кинув у двір предмет, схожий на гранату. Стався вибух. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

При огляді місця події поліцейські вилучили металеві уламки, характерні для вибуху гранати Ф−1, а також предмет, схожий на запобіжний важіль осколкової ручної гранати.

Зловмисника затримали. За фактом замаху на умисне вбивство слідчі почали кримінальне провадження (ч.2 ст.15, ч.2 п.5 ст.115 КК України).

Поліція Волині попереджає: незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність. Санкція частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі. Особа, котра добровільно видасть органам влади зброю та боєприпаси, звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої цією статтею.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com