На Волині на хабарі затримали головного лікаря центральної лікарні

6.10.2021, 10:52
102410

5 жовтня, співробітники управління стратегічних розслідувань у Волинській області та слідчі Головного управління Національної поліції викрили головного лікаря одного із медичних закладів Володимир-Волинського району на отриманні неправомірної вигоди.

Читайте також: На Волині вагітна учениця 9 класу біля аптеки пограбувала жінку з інвалідністю

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

Учора поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, сьогодні ж його спіймали на гарячому – під час отримання другої. Гроші правоохоронці вилучили.

Нині вирішується питання про затримання порушника та оголошення йому про підозру. Кримінальне провадження відкрите за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура.


Як повідомляє Буг,  на єхабарі затримали головного лікаря Локачинської центральної районної лікарні Олега Федоровича Франчука. До цього він працював головним лікарем Старопорицької сільської лікарської амбулаторії Іваничівської ЦРЛ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com