На Волині на коронавірус захворіли 4 працівники лабораторного центру

16.05.2020, 19:45
72585

У Любомльському міжрайонному відділі Волинського лабораторного центру МОЗ на коронавірус захворіли чотири працівники. Інфікування не пов’язане з професійною діяльністю.

Читайте також: У Рівному від коронавірусу помер місцевий медійник “Суспільного”

Про це заявила завідувачка Любомльського міжрайонного відділу Леся Ткачук у коментарі УП.

“Перша особа захворіла у побуті. Перебіг хвороби був безсимптомний, працівниця ходила на роботу. Потім з’явилася хрипота і температура 37,2. Тест ПЛР показав позитивний результат. Оскільки у працівників близький контакт, то захворювання поширилося протягом тижня. Дві особи госпіталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє – на самоізоляції. Важких випадків у нас немає”.

За словами завідувачки відділом, всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту – масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами. Колеги тих, хто захворіли, були обстежені ПЛР-тестами. Вже відомо, що 11 співробітників мають негативний результат, ще один тест – у роботі.

Леся Ткачук уточнила, що у Любомльському міжрайонному відділі не проводять тестувань та досліджень на COVID-19. Працівники відправляють тести у Луцьк, до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ.

Станом на ранок 16 травня на Волині зафіксували 599 випадків коронавірусу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com