На Волині п’яного водія електроскутера суд оштрафував на 17 тис. грн

7.04.2024, 19:00
156978

Суддя Рожищенського районного суду Вячеслав Требик розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п’яним за кермом.

Читайте також: Обережно шахраї! – за офрмлення бонусної картки супермаркету жінка поплатилась 20 тис. грн

Про це йдеться у постанові суду від 2 квітня, передає Район.Рожище.

Чоловік 24 березня о 00:33 на вулиці Луговій у селі Немир Доросинівської громади, маючи ознаки алкогольного сп’яніння (різкий запах алкоголю з рота), керував електроскутером Maxxter Neos III й, на вимогу поліцейського пройти у встановленому законом порядку огляд щодо визначення стану сп’яніння, відмовився.

Для розгляду справи чоловік та його адвокат не з’явилися, причин неявки не повідомляли. До суду надійшло клопотання від захисника про розгляд справи у їх відсутності. У цьому ж клопотанні зазначили, що чоловік свою вину у вчиненому визнає, підтверджує фактичні обставини, зазначені у протоколі про адміністративне правопорушення, і щиро розкаюється у вчиненому.

Згідно із довідкою Відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище), посвідчення водія підсудному не видавалося.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в розмірі 17000 гривень. Також він має сплатити 605 гривень судового збору в дохід держави.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com