На Волині педофіл 3 роки ґвалтував 13-річного хлопчика та знімав його на відео, щоб продавати порно

29.09.2020, 18:50
85399

Підозрюваний 3 роки розбещував дитину, знімав це на камеру, а відео продавав в інтернеті. На Волині спіймали педофіла, який постане перед судом за сексуальне насильство, створення та розповсюдження дитячої порнографії. Злочинець три роки тому почав розбещувати тоді ще 13-річного хлопчика, а всі дії фільмував на камеру. Про це повідомила Нацполіція України.

Читайте також: На Волині 16-річна дівчина намагалася скоїти самогубство, виклавши фото у соцмережі

“Кіберполіція встановила, що фігурант з 2017 року розбещував хлопчика 2004 року народження. Свої дії зловмисник знімав на мобільний телефон. Далі створений протиправний контент розповсюджував на форумах в DarkNet. Коштував один такий ролик – 500 гривень”, – розповіли правоохоронці.

Поліція обшукала помешкання та автомобіль ґвалтівника, де знайшли речові докази.

Так, затриманому оголосили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених за статтями “ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”, “сексуальне насильство” Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк до десяти років.

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали справи разом з обвинувальним актом скеровано до суду для прийняття рішення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com