На Волині в аварії загинув воїн АТО (фото)

31.03.2020, 14:32
68143

У ніч на 31 березня в ДТП загинув колишній боєць АТО Сергій Боруцький. Про це повідомили на сторінці Громадська спілка “Спілка воїнів АТО Волині” у Facebook, передає місцеве видання “Під Прицілом”.

Читайте також: На передовій загинув уродженець Вінниччини Володимир Мовчанюк

“Страшна звістка! Сьогодні вночі внаслідок ДТП не стало нашого хлопця, бійця АТО – Боруцького Сергія (“Танковозік» 51-а). Учасник бойових дій. Перша хвиля мобілізації. Проходив службу на посаді водія евакуаційного відділенння ремонтно-відновлювального батальйону 51 ОМБр”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє пресслужба поліції Волині, легковик “Audi 100” допустив наїзд на пішохода, чоловік помер на  місці події. Про це інформує поліція Волині.

За кермом легковика перебував 42-річний житель Старовижівського району. Пішохід, 35-річний лучанин, котрий перебував на проїжджій частині, загинув на місці події.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Родині загиблого можна допомогти грошима, скинувши кошти на картку: 5168 7573 5268 1151 (дружина Боруцька Жанна Петрівна).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com