На Волині відкрили дитячий будинок сімейного типу

23.12.2021, 11:18
107895

Вчора, 22 грудня, у місті Рожище на Волині відбулося урочисте відкриття дитячого будинку сімейного типу для родини, котра виховуватиме 10 дітей.

Читайте також: Лідер Волинського “УДАРу” отримав спортивну подяку у День Святого Миколая

До відкриття долучилася і команда Волинського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі із лідером Юрієм Гупалом.

«Ми з командою завітали на відкриття будинку сімейного типу, аби привітати сім’ю із прийдешніми новорічними святами та подякувати батькам за їхні добрі та чуйні серця. Зараз в цій родині виховується 6 діток, але невдовзі приєднається ще 4. Дуже важливо, аби дітки відчували підтримку і турботу небайдужих людей. Кожен із нас може долучитися до благородної справи», – зазначив лідер Волинського «УДАРу» Юрій Гупало.

«Створення дитячого будинку сімейного типу – це дуже гарна ініціатива, адже діти – це наше майбутнє, а їх благополуччя залежить від наших зусиль саме сьогодні», – додає «ударівець» Олександр.

Юрій Володимирович разом із колегами подарували сертифікат та солодкі подарунки діткам, а ті в свою чергу провели екскурсію будинком для гостей: показали кімнати, де проживають, місця для відпочинку та кухню, а також розповіли про свої плани, чим захоплюються та про що мріють.

Також на відкриття будинку прибув і голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко і вручив дітям подарунки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com