Лідер Волинського “УДАРу” отримав спортивну подяку у День Святого Миколая

20.12.2021, 15:33
107652

19 грудня – на День Святого Миколая у Рівненській ТГ на Волині відбувся святковий захід «Спортивне сузір’я», на якому нагороджували найактивніших жителів громади.

Читайте також: Щоб свята були солодкими: маленькі волиняни отримали подарунки (фото)

Так, у Будинку культури села Гуща зібралося чимало небайдужих, аби розділити святкове дійство зі своїми односельчанами. Голова політичної організації «УДАР Віталія Кличка» у Рівненській ТГ Дмитро Маляс нагородив спортсменів сертифікатами.

Нагороду у номінації «Спортивний спонсор-меценат» отримав лідер Волинської обласної політичної організації «УДАР» Юрій Гупало. Як зазначив «ударівець», ця нагорода для нього є особливою, адже саме у цьому селі він народився і саме тут робив свої перші спортивні успіхи.

«Для мене ваша увага – це найвища нагорода у День Святого Миколая. Сьогодні я приїхав додому. Я дуже тішуся тим, що у селі, де я народився і робив перші успіхи у спорті настільки активна молодь.

Окрім спорту ми повинні говорити і про важливіші речі – потрібно розбудовувати державу, починаючи зі своєї області. У сьогоднішній день я хочу побажати усім вам віри в хороше в майбутнє, віри у нашу Україну, яка дійсно стане сильною та однією з найкращих країн Європи. Нехай збуваються усі ваші мрії. Вірте в дива!» – зазначив Юрій Гупало.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com