На Волині вилучено контрафактних цигарок на суму близько 1 мільйона гривень (фото)

6.02.2020, 16:30
62225

На Волині Служба безпеки України запобігла потраплянню в мережі роздрібної торгівлі контрафактної тютюнової продукції. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу СБУ.

Читайте також: В Україні збільшиться акциз на цигарки

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Ковеля планує налагодити незаконний збут на території регіону гуртових партій контрафактних цигарок, виробництва однієї із сусідніх країн. “Товар” ділок мав намір постійно отримувати із-за кордону та збувати власникам дрібних торговельних точок.

Правоохоронці зупинили вантажівку зловмисника в Любомльському районі області. Під час огляду транспортного засобу виявлено понад 13,5 тис. пачок цигарок іноземного походження без марок акцизного збору

Аналогічну схему блокували і в Ковельському районі. Цього разу в автомобілі зловмисниці виявлено 10 тис. пачок контрафакту на 400 тис. грн.

У межах кримінальних проваджень, відкритих за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com