На Волині затримали прокурора на вимаганні талонів на пальне

17.08.2019, 20:27
37774

Правоохоронці на Волині викрили начальника відділу місцевої прокуратури, який, як вказано, займався фабрикування справ за “винагороду”. Затримали фігуранта справи під час одержання чергового “траншу” у вигляді талонів на 100 літрів пального. Про це повідомляє УНН.

Читайте також: 882 тисячі гривень: як місцевий прокурор урожай продавав

Під слідства оперативники Управління захисту економіки, слідчі теруправління ДБР за процесуального керівництва ГПУ встановили, що фігурант протягом тривалого часу “звертався” до власника заправної станції з пропозицією. “Громадянин щомісячно надає прокуророві визначену кількість дизпалива, а він не втручається у діяльність АЗС. Після отримання відмови – прокуратура відкрила кримінальне провадження в рамках якого проведено обшук та вилучено обладнання з АЗС та 1 200 літрів дизельного пального”, – розповіли у поліції.

Пізніше, як зазначається, вказане кримінальне провадження було закрито. Однак, згодом, керівник відділу місцевої прокуратури знов почав вимагати від підприємця неправомірну вигоду, а саме 100 літрів пального за невтручання у бізнес, в інакшому випадку – кримінальне переслідування, додали правоохоронці.

Читайте також: У Київській області п’яний прокурор влаштував стрілянину

“У п’ятницю, 16 серпня, було задокументовано факт одержання неправомірної вигоди – талони на 100 літрів дизпалива. Під час обшуку оперативники УЗЕ, слідчі теруправління ДБР та працівники Генінспекції ГПУ вилучили предмет неправомірної вигоди. Наразі фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – вказали у поліції.

Досудове розслідування проводиться у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com