У “Слузі народу” заявили, що в регіонах пропонують по 1 тис/день за держпереворот

30.11.2021, 19:01
106137

У правоохоронних органів нібито є інформація про проплачені мітинги біля Верховної Ради України. Громадянам начебто пропонують “по тисячі гривень/день” за участь у протесті.

Читайте також: Верещук: Ахметов кинув відкритий виклик президенту Зеленському

Про це заявив перший заступник голови ВРУ Олександр Корнієнко, коментуючи заяву президента Володимира Зеленського про підготовку держперевороту, пише LB.ua.

“Коли людей збирають в регіонах за тисячу гривень в день, це на переворот менше схоже. Якщо вже люди не хочуть брати участь в перевороті безкоштовно, це питання до перевертачів … Зараз погана погода. Можливо треба і тисячу давати, щоб люди спромоглися”, – сказав він.

Водночас Корнієнко наголосив, що до інформації президента Володимира Зеленського про загрозу підготовки до ймовірного держперевороту треба ставитись серйозно.

“Якщо дійсно якісь заходи зберуться, Служба безпеки має давати відповідь. Ми зі свого боку так “тролимо” опозиціонерів, які збираються і часто не можуть дати відповідь, з якого приводу. Щодня до Верховної Ради приходить близько 5-6 мітингів. Сьогодні – черговий мітинг ФОПів. Можливо, вони сьогодні щось видудять сьогодні, але не впевнений”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com