На Закарпатті посилюють карантин

23.06.2020, 10:10
76243

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської ОДА прийняла рішення про скасування послаблення карантину в області. Деякі обмеження почнуть діяти вже з 23 червня.

Читайте також: На Волині посилюють карантинні заходи через високу захворюваність на COVID-19

Про це повідомляє прес-служба Закарпатського обласного центру громадського здоров’я, пише РБК-Україна.

Так, з 25 червня буде заборонено закладам охорони здоров’я проведення планових заходів з госпіталізації. Дозволено, зокрема, надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим; надання невідкладної допомоги, надання допомоги пацієнтам з онкологічними захворюваннями.

У вихідні та святкові дні заборонять регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів громадським транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному сполучені.

Починаючи із 00:00 год. 23 червня встановлять КПП на перевальних ділянках:

Яблунецького перевалу (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів);

Абранського перевалу (автодорога М-06 Київ-Чоп).

Зміниться режим роботи місцевих органів виконавчої влади та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Зокрема встановлюється початок роботи:

о 8 годині в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, територіальних підрозділах центральних органів виконавчої влади;

о 10 годині в центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com