На Закарпатті спіймали контрабандиста (фото)

7.02.2019, 09:32
10821

На Закарпатті митники виявили приховані 18400 пачок тютюнових виробів, які контрабандою намагалися вивезти на територію Італії.

Читайте також: Голові Держгеокадастру оголошено підозру в отриманні хабара (фото)

Вчора, 6 лютого 2019 року, працівники митниці під час поглибленого огляду вантажівки «Scania» української реєстрації в пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС виявили приховані від митного контролю цигарки.


Громадянин України, перевозячи вантаж – напівфабрикати зі шкіри великої рогатої худоби, планував перетнути кордон з Угорщиною, рухаючись до Італії. Проте працівники митниці врахували ризики і скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду у днищі та стелі причепа-рефрижератора, у спеціально облаштованих схованках виявлено 18400 пачок тютюнових виробів без акцизних марок України.


Таким чином українець скоїв дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання спеціально виготовлених сховищ, повідомляється на сторінці Державної фіскальної служби України на Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com