На Закарпатті жінка інфікувала коронавірусом 19 людей у церкві

29.03.2020, 18:47
67962

У Закарпатській області зафіксували 19 нових випадків зараження коронавірусом. Люди, в яких виявили коронавірус, контактували з інфікованою під час відвідування церкви. про це повідомив заступник глави Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко у Facebook.

Читайте також: На Закарпатті підтвердили перший випадок коронавірусу: деталі

“Закарпатський лабораторний центр в Ужгороді отримав попередні результати аналізів, проведених методом ПЛР, контактних осіб мешканки Закарпаття, у якій підтвердили COVID−19. Серед 51 встановленого контактної особи, у 19, які контактували з жінкою під час відвідування церкви, виявлені позитивні результати”, – заявив заступник глави Закарпатської ОДА.

З 23 березня всі контактні особи жінки перебувають на самоізоляції під контролем сімейних лікарів.

Нагадаємо, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID−19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID−19 в Україні.

З 12 березня через пандемію коронавірусу в світі Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії маштабного зараження українців.

з 18 березня Україна закрила кордони, припинено роботу метро, а також  обмежено автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями.

25 березня на позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України встановив режим надзвичайної ситуації по всій території України. Карантинні заходи в країні продовжено на 30 днів до 24 квітня.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 29 березня в Україні 418 лабораторно підтверджених випадків  COVID−19, з них 9 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com