На Запоріжжі неповнолітня дівчина народила двійню: малюки у важкому стані (відео)

7.11.2019, 22:49
51078

15-річна дівчинка з села Біленьке Запорізької області народила двох хлопчиків, один з них перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні, а другий разом з матір’ю в обласному перинатальному центрі. Повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Читайте також: Верховна Рада запропонувала збільшити розмір допомоги при народженні дитини

У одного хлопчика тріщина в легені та гематоми, у другого − надрив легені, обидва малюки підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Борзенко сказав, що 100% забезпечення медикаментами йде за рахунок лікарні. У тому числі штучний сурфактант для розкриття легенів. Його ціна близько 16,5 тис. грн за один флакон.

“Ми ввели два флакони. Така ж дуже важка дитина перебуває на повному утриманні перинатального центру”, − розповів головний лікар.

Медики стверджують, що сьогодні все ще гостро стоїть питання порятунку життя недоношених дітей.

Сегодня ко мне обратились с просьбой,я не смогла пройти мимо.Девочка 15 лет родила двойню на свой ДР на 33 неделе беременности.Двое мальчишек находятся в реанимации,один из них в тяжёлом состоянии.Семья из села Беленькое, в запасе средств не было,бабушку даже в реанимацию не пускали без лекарств.Это происходило при мне.Только что я купила необходимые медикаменты,но впереди очень долгое лечение, прошу откликнутся всех неравнодушных.У одного мальчика трещина в легком и гематомы,у второго надрыв лёгких.Ситуация крайне тяжелая.Списки и чеки предоставлю в следующем посте.Прошу максимальный репост 5168742705726788Номер карты для помощи.

Опубліковано Златою Некрасовою Четвер, 7 листопада 2019 р.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com