На Житомирщині через коронавірус зупинено рух маршруток

13.03.2020, 13:12
66350

Надзвичайний стан  у Радомишлі на Житомирщині, де напередодні виявили жінку, заражену коронавірусом.

Читайте також: Українців у Польщі будуть безкоштовно лікувати від коронавірусу

Як інформує ТСН, жінка подорожувала Польщею і 1 березня через Львів повернулася додому. Перші симптоми недуги у неї з’явились ще 3 березня. Жінка кілька разів зверталася до медиків, скаржилася на підвищений тиск. Її госпіталізували і виявили двобічну пневмонію, згодом тест підтвердив – це коронавірус, йдеться в ТСН.12.00.

Жінка проживає у Радомишлі і нині у 14-тисячному місті зупинено рух маршруток, центри прийому громадян – зачинені, працюють вони онлайн. Зачинений навіть місцевий базар.

“Обмежена діяльність місць великого  скупчення людей, це стосується  розважальних  закладів, садочків і школи, це соціальні заклади, такі як пенсійний. Пересування людей в маршрутках  обмежено, в зв’язку з тим, що це близький контакт людей.  Місто не є  зоною  карантину, рух не обмежується на в’їзд і виїзд. Але буде контролюватися температура людей, що в’їжджають і виїжджають”, – каже Голова Радомишльської  РДА Віктор  Пулковський.

Читайте також: На Житомирщині госпіталізували 22 людини з підозрою на коронавірус

На вулиці мало людей і  автомобілів. Перехожі у захисних  масках. Будинок, де живе хвора жінка, під охороною поліції. Сусіди дуже налякані. “Контактів у бабусі було багато. Казали, що ходила і в магазин і в церкву, по  вулиці”, – каже житель міста Петро Демянчук.

Сама хвора 70-річна жінка зараз у стані середньої тяжкості. Відомо коло людей, з якими вона спілкувалась – це 10 осіб з родини, серед них – двоє дітей, та 12 медиків, які оглядали жінку. Нині усі ці люди на карантині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com