На Житомирщині нардеп на смерть збив 18-річну дівчину

3.11.2023, 12:32
149207

На трасі Київ — Чоп на Житомирщині народний депутат на смерть збив 18-річну дівчину. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Читайте також: В Україні випробували унікальну систему захисту бронетехніки від російських БпЛА: деталі

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Смертельна аварія сталася 3 листопада близько о 09:45 у районі села Березівці Житомирського району. Що стало причиною ДТП — наразі невідомо.

У поліції повідомили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” рухався у напрямку міста Чоп у крайній лівій смузі. Під час руху він збив 18-річну дівчину, яка від отриманих загинула на місці.

За кермом авто був 44-річний житель Київщини, народний депутат України. Видання “Українська правда”, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, стверджує, що водій — депутат від “Батьківщини” Андрій Ніколаєнко.

Фото: Головне управління Національної поліції в Житомирській області

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація — ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com