На Житомирщині внаслідок ДТП серйозно травмувалися п’ять осіб, зокрема три дитини (фото)

14.07.2020, 12:31
78295

На Житомирщині у Коростенському районі  перекинувся легковик, в результаті  п’ять осіб, зокрема три дитини, отримали серйозні травми та потрапили в реанімацію. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції  області.

Читайте також: Володимир Зеленський пропонує довічне ув’язнення для водіїв, які створюють п’яні ДТП

Як повідомляється, інцидент трапився 13 липня близько півдня. Поблизу с. Обиходи водій автомобіля ЗАЗ “Славута”, 25−річний житель с. Берестовця Коростенського району, рухаючись у напрямку с. Сарновичів, не впорався з керуванням і з’їхав з проїзної частини дороги, а тоді авто перекинулося.

Внаслідок ДТП постраждали пасажири автівки, 54−річний чоловік і двоє дітей віком 6−ти та 10−ти років, усі жителі с. Берестовця. Згодом до медичного закладу були доставлені інші потерпілі від автопригоди − 27−річна жінка та її 3−річна донька. Наразі усі п’ятеро перебувають в реанімаційному відділенні лікарні із серйозними травмами.

Попередньо подію кваліфікували за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com