На Житомирщині з водойми дістали труп чоловіка зі зв’язаними руками

16.09.2020, 13:31
84271

Поліцейські розслідують вбивство чоловіка, тіло якого зі зв’язаними руками щонайменше тиждень пролежало на дні затопленого кар’єру в Коростені Житомирської області.

Читайте також: Під Одесою хлопчик на дитячому майданчику напоровся на штир: дитина в комі (відео)

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, інформує Цензор.НЕТ.

Кілька днів тому поліцейські отримали повідомлення про підозрілий пакет на дні затопленого кар’єру. Вони звернулися до водолазів, і ті обстежили водоймище.

“Водолази виявили та підняли на берег замотане у ряднину та зв’язане тіло чоловіка. Нині ми працюємо над встановленням його особи. За попереднім висновком фахівців, труп пролежав у воді щонайменше тиждень”, – розповів начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

Слідчі порушили справу за статтею “умисне вбивство” і призначили експертизу, яка дозволить з’ясувати причину смерті чоловіка.

“Також тривають заходи щодо встановлення його особи. На вигляд чоловікові 40-50 років, зріст 187 см, волосся русяве, коротке”, – сказано в повідомленні поліції.

Поліцейські закликають всіх, хто володіє будь-якою інформацією про те, що трапилося, звернутися за телефоном “102” або безпосередньо до Коростенського відділу поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com