Під Одесою хлопчик на дитячому майданчику напоровся на штир: дитина в комі (відео)

16.09.2020, 10:12
84245

13-річний хлопчик травмувався на дитячому майданчику в селі Лиманка Одеського району. Наразі підліток знаходиться в реанімації.

Читайте також: На Київщині пенсіонер із балкона багатоповерхівки стріляв у людей із рушниці

Як пише OBOZREVATEL з посиланням на місцеве видання “Думская”, дитина знаходиться в комі з проникаючою раною в 20 см і розривом прямої кишки.

За словами двоюрідної сестри хлопчика Анастасії Лавренюк, після невдалого стрибка він у стані больового шоку зумів дійти до будинку. Батьки викликали швидку допомогу. У лікарні хлопчикові зашили рану та відпустили додому, але вночі у дитини відкрилася сильна кровотеча.

“Коли його привезли в лікарню знову, у нього був тиск 80 на 40. З’ясувалося, що в нього розрив прямої кишки і його прооперували”, – розповіла сестра дитини.

Після операції хлопчику стало краще, але в день виписки у нього почалися сильні судоми. За словами лікарів, у дитини почалися проблеми з мозком.

Його екстрено перевезли в обласну дитячу лікарню для допомоги нейрохірургів. Лікарі розповіли, що причиною важкого стану хлопчика може бути правець, реакція на лідокаїн або ж зачеплені при травмі нерви.

Відомо, що конструкцію зі штирем біля гойдалки встановили батьки. Вона нібито могла вберегти дітей від ударів.

“Я прошу всіх допомогти поширити інформацію, щоб ніхто більше не вигадував встановлювати на дитячих майданчиках саморобні конструкції, адже винних у нашій країні годі й шукати. Хто буде відповідати? На дитячому майданчику всі конструкції повинні бути сертифіковані й підрядники повинні нести за це відповідальність”, – сказала Лавренюк.

Після інциденту штирі з дитячого майданчика прибрали:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com