НАБУ обшукало будинок власника видання “Думська”

20.12.2019, 18:12
57290

Перед обшуками на одеському телеканалі “Думская.ТВ” детективи НАБУ проводили слідчі дії вдома у його власника Михайла Шмушковича, який є заступником голови обласного осередку партії “Європейська солідарність”, а п’ять років тому очолював Одеську облраду.

Читайте також: В Полтавській ОДА проводить обшуки СБУ

Про це він заявив у коментарі “Радіо Свобода“.

“Вже о 7-й ранку вони були в мене дома. Там все минуло без конфліктів, я не дуже зрозумів, чому не можна було зі мною разом поїхати на телеканал. Пізніше з розмов працівників на місці в мене склалося враження, що вони й самі не знали, що приїхали на телеканал”, – розповів Шмушкович.

За його словами, у кримінальному провадження фігурують дві компанії.

“Мені сказали, що я не можу під час слідчих дій їх називати, але в жодній із цих компаній я не є засновником. Одну з них я консультував, а до другої я не маю жодного стосунку – просто продав їм свою власність”, – сказав він.

Своєю чергою директор телеканалу Юрій Басюк наголосив, що обшуки почали проводити до прибуття до будівлі адвоката.

“Ми коли розпочали знімати на телефони, як вони блокують роботу телеканалу, вони почали фізично нас блокувати. Це все закінчилося штовханиною в коридорі, і тепер під час обшуку вилучають відеореєстратор, на якому є запис цієї штовханини, та картку нашого оператора, який це знімав”, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com