НАБУ відкрило проти Андрія Парубія справу

7.05.2019, 10:49
23890

Проти голови Верховної Ради Андрія Парубія НАБУ відкрито провадження за підозрою у нецільовому використанні бюджетних коштів. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Національного антикорупційного бюро.

Читайте також: “Відійди від мене, нечисть”, – Парубій вигнав Новинського із президії Парламенту

“10 квітня 2019 року уповноваженою особою НАБУ на виконання ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду Києва від 2 квітня 2019 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про ознаки злочину, передбачених ч.1 ст. 364 і ч.1 ст.210 Кримінального кодексу України”, – повідомили в НАБУ.

Таким чином досудове розслідування ведеться щодо умисного зловживання владою або службовим становищем з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди всупереч інтересам служби, а також нецільового використання бюджетних коштів, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з їх перевищенням.

Як сказано в ухвалі суду від 2 квітня, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень, Солом’янський райсуд Києва зобов’язав НАБУ внести до ЄРДР відомості за фактом імовірного нецільового використання Парубієм бюджетних коштів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com