НАБУ затримало ексглаву митниці Тупальського та ще 6 осіб у справі Альперіна

26.11.2019, 12:10
54110

Співробітники Національного антикорупційного бюро затримали колишнього главу Київської митниці Сергія Тупальського.

Читайте також: ДБР розслідує причетність Вадима Альперіна до діяльності “конвертаційного центру”, який наніс державі мільярдних збитків

Колишнього чиновника підозрюють у зв’язках з корупційними оборудками одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Серед інших затриманих у справі Альперіна – митники і його помічники. Самого Альперіна затримати не вдалося. Ймовірно, його попередили.

“Шановні колеги та друзі! В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката. Я знаю, що завжди дотримувався законодавства та працював на користь держави. Правда на моєму боці! І готовий довести це!” – написав Тупальський на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Тупальський почав виконувати обов’язки начальника Київської міської митниці з вересня 2016 року. З травня 2018 по жовтень 2018 року на період проведення заходів з боротьби з контрабандою в загальнонаціональному масштабі очолював відділ адміністрування митних платежів ДФС України. А з грудня 2018 по березень 2019 року виконував обов’язки начальника Одеської митниці.

Справу проти одеського бізнесмена Вадима Альперіна відкрили, коли той запропонував хабар у 800 тисяч доларів детективам НАБУ за зняття арештів з рахунків його підприємств.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com