“Наче красивий сон”: MONATIK зачарував новим кліпом (відео)

27.02.2020, 13:30
64748

MONATIK (Дмитро Монатік) – український хітмейкер і тренер “Голосу країни-10”, за довгий час, вперше презентував кліп на свою нову пісню “Сильно”.

Читайте також: Family look: дружина Монатіка похизувалася спільними фото із чоловіком та синами

Про це повідомляє Апостроф.

Прем’єра відеоряду відбулася в четвер, 27 лютого, на YouTube-каналі виконавця. При всьому своєму мінімалізмі кліп вийшов не нудним і по-справжньому зачаровуючим.

Режисером нового кліпу Монатика виступила Таня Муіньо, за задумом якої героїня відео, модель Анна Шуть, занурюється в барвистий сон.

“Яка довгоочікувана робота. Як багато людей і часу було задіяно, спасибі всіх команді. 3 місяці роботи і ми готові поділитися з вами СИЛЬНО красивою роботою. MONATIK – завжди надихаєш новими творіннями, нескінченно довіряєш і готовий піти на будь-які експерименти – обожнюю і дуже люблю” , – прокоментувала вихід кліпу режисер.

“Іноді, коли сильно кохаєш, здається, що потрапив в сон, настільки красивий, що прокинутися страшно. Нічого навколо не існує. Лише невагомість і краса. На яку хочеться дивитися вічно, з усіх ракурсів. У будь-який час. Краса, що не знає кордонів, страхів і кінця, та, що пробуджує в Вас творця, портрети якої хочеться малювати знову і знову, для того щоб емоції, які Вона дарує залишилися, застигли назавжди і ніколи не вщухали, а перетворювалися в музику, слова, вірші, пісні. Як ж прекрасно, навіть прокинувшись, зрозуміти що сон був лише злегка гіперболізірованний своїми барвами і відсутністю гравітації, все інше відбувається наяву”, – поділився MONATIK.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com