Надю Дорофєєву звинуватили у плагіаті пісні

30.11.2020, 14:53
90414

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно презентувала першу сольну пісню Gotit та кліп на неї. 29 листопада вона виступила з дебютним треком у фіналі “Танців з зірками”, проте виступ викликав хвилю обурення серед глядачів. Зокрема, артистку звинувачують у плагіаті та використанні фонограми.

Читайте також: Батьки в шоці: Монатік та Дорофєєва з’явилися в шкільному підручнику в одному ряду з Лесею Українкою та Тарасом Шевченком (фото)

У грандіозному фіналі “Танців з зірками 2020” було багато виступів спеціальних гостей. На паркет вийшла і ексучасниця Надя Дорофєєва. Проте виступ артистка став причиною скандалу. У коментарях під відео, яке опублікували на офіційному ютуб-каналі шоу, глядачі активно залишають негативні кометарі, пише 24 канал.

Перший трек проєкту DOROFEEVA викликав у слухачів неоднозначні емоції. Прихильники Наді приємно вражені її виступом на “Танцях з зірками” і вітають з початком сольної кар’єри. Та є багато користувачів мережі, які помінили у її хіті Gorit плагіат. Так, багато хто у коментарях зазначає, що композиція Дорофєєвої – це кавер на хіт Mathematics гурту Little Boots.

Українці також зазначають, що продюсер Потап, який є одним із авторів пісні, неодноразово був помічений на плагіаті. Тому не дивно, що знову сталася така ситуація.

Хороший кавер на Little Boots – Mathematics.

Я такої сольної кар’єри не розумію, коли пісні крадуть в інших! Little Boots – Mathematics.

Танці з зірками

Little Boots – Mathematics: дивіться відео онлайн

Також багато глядачів “Танців з зірками” пишуть, що артистка співала під фонограму. Є й ті, кому не сподобався образ співачки. Люди зазначають, що він занадто відвертий і зовсім не пасує для її віку.

Дивний образ підлітка для 30-річної дівчини.

В такому образі та з такою “глибинною” піснею! Maruv відпочиває. Негайно на стриптиз-шоу в кабаре!

Виступ Наді – це запис!

Прикро, що цей номер був в записі, а не в прямому ефірі.

Співає під фонограму ще й номер зняли до ефіру. Нащо нам той прямий ефір?

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com