“Нафтогаз” озвучив населенню новий тариф на газ: скільки будемо платити з 1 жовтня

22.09.2021, 16:17
101528

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” пропонує своїм споживачам новий тарифний план “комфортний сезон”, який дозволить платити за газ рівномірними частинами щомісяця.

Читайте також: В Україні повернуть штрафи за порушення карантину: стали відомі деталі

Про це йдеться на сайті компанії.

На відміну від фіксованої річної ціни, на яку автоматично були переведені всі споживачі, тарифний план “комфортний сезон” діятиме з 1 жовтня і до 30 квітня і дасть можливість споживачам платити за газ рівномірними частинами щомісяця.

Водночас відповідно до чинної річної ціни оплачувати потрібно фактично спожиті обсяги газу.

Ціна на газ в тарифному плані “комфортний сезон” становить 7,96 грн за куб.м з ПДВ без вартості розподілу (доставки), і ця ціна зафіксована на весь опалювальний сезон.

Загальна сума до оплати в новому тарифному плані визначається при підключенні клієнта – відповідно до обсягу газу, який мешканці конкретного домогосподарства в середньому споживають протягом опалювального сезону (з жовтня і до кінця квітня). Протягом семи місяців клієнт сплачує рівномірними частинами, а саме – 1/7 від вартості зарезервованого обсягу газу.

Необхідний обсяг газу в опалювальний сезон розраховується, враховуючи Історичні дані про використання газу конкретним клієнтом і відповідно до його типу споживання. Зокрема, тип “приготування їжі” (50-200 куб.м газу на місяць), “приготування їжі та підігрів води” (150-500 куб. м газу на місяць), а також тип “опалення” (800-20000 куб. м газу на місяць).

Підключитися на цей тарифний план можна в особистому кабінеті споживача, подавши заявку.

Клієнти компанії можуть отримати додаткову знижку в 1% в наступному місяці, якщо будуть оплачувати рахунки за блакитне паливо до 15 числа.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com