“Нафтогаз” пропонує споживачам замовити газ на рік вперед за фіксованою ціною

17.08.2020, 19:21
81618

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” пропонує споживачам тариф “Річний” з фіксованою ціною на газ в розмірі 4,73 грн за куб. м (ціна без вартості розподілу і доставки блакитного палива). Про це повідомляє прес−служба компанії на сторінці в Facebook.

Читайте також:  Відсьогодні в Україні ціни на газ для населення стали ринковими

“Ми запускаємо новий тариф на газ – “Річний”. Відсьогодні клієнти газопостачальної компанії “Нафтогаз України” можуть купувати газ за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців”, − сказано в повідомленні.

Умови тарифу

Відзначається, що за умовами тарифу ціна газу фіксується на рік, без передоплати. Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку, вважають в компанії.

“Якщо в серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня протягом 12 місяців будете оплачувати газ за ціною 4,73 грн за куб. м з ПДВ (без вартості розподілу і доставки). Вартість доставки клієнти заплатять своєму оператору ГРС (облгазу)”, − відзначили в компанії.

Ціна буде зростати

У прес−службі підкреслили, що у вересні ціна газу за тарифом “Річний” буде переглянута, можливо в бік зростання. Але для клієнтів, які придбали газ за серпневою ціною, нічого не зміниться.

“Протягом року тариф для них становитиме 4,73 грн за куб. м”, – додали в “Нафтогазі”.

Потрібен договір

Згідно з інформацією на сайті, скористатися тарифом “Річний” можуть тільки клієнти газопостачальної компанії “Нафтогаз України”, які уклали договір.

”Ринок газу З 1 серпня 2020 року в Україні почав працювати ринок природного газу для побутових споживачів. Очікувалося, що ціни на газ в Україні підуть вгору після відкриття ринку газу для населення з 1 серпня, але завдяки заповненню підземних сховищ газу (ПСГ) це станеться не так стрімко, як могло б бути. 7 серпня 2020 року “Нафтогаз” оприлюднив тарифні плани з продажу газу населенню і бізнесу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com