Найкорисніші напої для ранкового пробудження: кави в цьому списку немає

11.02.2022, 17:02
111213

Багато людей не уявляють свій ранок без чашки ароматної кави. Саме цей напій дає заряд активності, включає мозок і допомагає остаточно прокинутися. Але є й інші напої, які допомагають вранці підбадьоритися.

Зелений чай з імбиром

Залийте окропом хороший зелений чай з нарізаним коренем імбиру. Дайте настоятися пару хвилин. Лимон і цукор додавайте за бажанням. Такий чай можна випити гарячим, а решту взяти з собою в термос, щоб насолоджуватися протягом дня.

Чай з молоком і кардамоном

Візьміть 3-4 розім’ятих стручки кардамону і відправте в каструлю, де вже є 0,5 літра молока. Киньте туди пару пакетиків улюбленого чорного чаю без добавок. Доведіть до кипіння і дайте поваритися буквально 5 хвилин.

Холодний чай з лаймом і чебрецем

Беріть півтора літра води та ставте на вогонь. Кидайте в каструлю: цедру, лимонний сік або сік лайма, корицю і чебрець. Коли закипить – додайте 3 пакетики чорного чаю і пару гілочок стевії. Залиште на 15 хвилин. Потім виймайте заварку, процідіть і налийте в глечик. І насолоджуйтеся весь день.

Цикорій з какао

Нагрійте 250 мл молока, додайте какао і постійно помішуйте. Потім додайте цикорій і знову помішуйте. До кипіння не доводьте!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com