Напруженість на українсько-білоруському кордоні: на Волині резервістам вручать повістки

18.11.2021, 13:00
105322

У кількох громадах Волині через напругу на українсько-білоруському кордоні збираються вручити повістки резервістам.

Читайте також: На Донбасі з початку доби поранено трьох українських військовослужбовців

Про це розповіли у ТСН.Ранок 18 листопада.

Хоча груп незаконних мігрантів у регіоні поки не фіксували, прикордонники та військові готуються до можливих провокацій, а тому посилюють охорону. На північні та західні рубежі напередодні вирушила додаткова бригада швидкого реагування Нацгвардії. До моніторингу регіонів, що межують з Білоруссю, залучили кінологів, безпілотники та авіацію.

“Посилюємо підрозділи прикордонної служби. Посилюємо ділянки пунктів пропуску і забезпечення громадського  порядку”, – каже речниу Нацгвардії Руслан Музичук.

Загалом туди додатково планують перекинути 8,5 тис. прикордонників, нацгвардійців і поліцейських. На Волині, у Львській та Рівненській областях у прикордонних населених пунктах вони прочісуватимуть закинуті будівлі. Крім того, у підозрілих людей перевірятимуть документи.

У громадах Волині військових та силовиків планують розміщувати у спортзалах та клубах. Також в полях напинають намети. “Допомагаємо поки облаштуватися, щоб було зручно. Було комфортно в тих можливостях, які маємо”, – розповів Ратнівський селищний голова Віталій Бірук.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com