Нардеп Поляков зробив різку заяву про Президента Зеленського

15.12.2019, 16:46
56705

Народний депутат і колишній член фракції “Слуга народу” Антон Поляков вважає, що президент Володимир Зеленський вже не здатен контролювати фракцію, партію і Офіс президента. Про це він розповів в інтерв’ю “Главкому“.

Читайте також: “Не голосує – не отримує грошей”: нардеп від “Слуги народу” шокував заявою про “турборежим”

За словами екснардепа, він раніше вважав, що “президент просто в інформаційному коконі”, але зараз Зеленський просто не може “докорінно змінити ситуацію і розібратися” в усьому.

“Те, що відбувається, явно не вписується в картину, яку я бачив для себе на президентських і на парламентських виборах. Я не міг уявити, що ось таке трапиться”, − заявив Поляков.

Він також зазначив, що коли його виганяли, він просив про зустріч на фракції, але “отримав нуль реакції”.

Поляков додав, що Зеленському можуть по−різному подавати інформацію, “поставити не в тому місці кому або наголос − і ти вже начебто не друг, а ворог”. Але колишній депутат все ж сумнівається, з приводу того, що президент “нічого не бачить і не чує”.

“Тут два варіанти: або він вже просто до такої міри не може вплинути на ситуацію, що уникає якоїсь конкретики, або ж він розуміє, як би не вчинив, то це зіграє просто в мінус йому і фракції”, − сказав Поляков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com