Нардеп Юрченко виходить із фракції “Слуга народу” у зв’язку з корупційним скандалом, – ОП

15.09.2020, 18:21
84208

Народний депутат України від “Слуги народу” Олександр Юрченко виходить із монобільшості через повідомлення про його причетність до корупційних правопорушень. Про це заявив очільник фракції Давид Арахамія, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Читайте також: Зеленський впевнений, що “Слуга народу” виграє місцеві вибори

Зазначається, що в ОП підтримують рішення депутата у зв’язку з рядом заяв президента України Володмира Зеленського про “курс на подолання корупції”. “Сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро України та Офісу генерального прокурора, щоб встановити всі об’єктивні обставини. про доречним і сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро України та Офісу Генерального прокурора, щоб встановити всі об’єктивні обставини”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, в відомстві заявили про наявність політичної волі президента забезпечувати повноцінну роботу НАБУ. “Володимир Зеленський не толерує корупцію в будь-яких її проявах. Ким би не був підозрюваний у корупційних діяннях, антикорупційні органи можуть і повинні провести повне розслідування всіх обставин кожної справи”, – написали в Офісі президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com