Нардеп з купою квартир під Києвом хоче встановити в Україні “День подяки Богові”

19.10.2023, 10:02
148499

Народний депутат від депутатської групи “За майбутнє” Віктор М’ялик, якого підозрюють у несплаті податків на суму 97 млн грн, зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт щодо встановлення в Україні свята “Дня подяки Богові”.

Читайте також: Путін з’явився в Китаї з ядерною валізою (відео)

На сайті Верховної Ради зазначено, що законопроєкт зареєстрували 16 жовтня.

Згідно з пояснювальною запискою, за дату його святкування М’ялик запропонував обрати останню неділю вересня, коли традиційно завершується збір урожаю.

“У цей день кожен матиме особливу нагоду звернутися до Всевишнього з молитвою про очищення від гріхів і духовне зцілення, з подякою про добробут і добрі врожаї у нашій країні, з проханням про збереження миру, єдності та незалежності нашої держави”, — написав нардеп, який також є підприємцем і має у своїй власності понад 150 квартир біля Києва.

М’ялик вважає, що це свято святкуватимуть на міжконфесійному рівні: “Щоб увесь український народ міг звернутись до Бога з подякою за Його милість, яка була явлена до українського народу в різні історичні часи та проявляється у теперішній час, коли Україна опинилася в умовах повномасштабної збройної агресії з боку Російської Федерації. Це також буде сприяти розвитку та консолідації міжконфесійних стосунків у релігійному середовищі України”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com