Нардепка, яка публічно пригрозила Зеленському фізичною розправою, заявила, що їй погрожують (відео)

29.10.2019, 13:52
49434

Депутату від партії “Європейська солідарність” Софії Федині надходять погрози, у яких з нею обіцяють “розібратися” за те, що вона під час відеотрансляції обурилась тим, як президент України Володимир Зеленський розмовляє з добровольцем у Золотому.

Читайте також: “Відповідаю за свої слова”: скандальна нардепка Федина записала нове відеозвернення до Зеленського (відео)

Про це вона розповіла журналістам у кулуарах Верховної Ради. Трансляцію вів “Прямий”.

“Були погрози, що мене чекає доля Катерини Гандзюк, і що я маю готуватися зустрітись із Сашком Білим. Перед цим, задовго до стріму з Марусею Звіробій, також були погрози. Я подала заяви до Генеральної прокуратури і в МВС. У відповідь мені повернулися листи, в яких зазначається, що погрози, де зі мною обіцяють розібратися, не мають складу злочину”, – зазначила депутат.

“Я щаслива, що нас почули. Але, на жаль, почули тільки форму, а не зміст, який полягає в тому, що ми спостерігаємо ситуацію, яка є неприпустимою. Хамство верховного головнокомандувача щодо захисників України – чи то діючих, чи то ветеранів – є неприпустимим. Хамство щодо учасників акції “Ні капітуляції”, яких порівняли з дощем, що пройшов Україною – тобто, з чимось неважливим – також є неприпустимим. Адже це акції, в яких брали участь десятки тисяч людей, які мають іншу позицію, ніж президент і його команда. Головне завдання сьогодні в тому, щоб президент почув думку інших, а не обзивав їх провокаторами”, – сказала нардеп.

Читайте також: “Мєлкій п**дюк”: волонтерка, яка закликала вбити Зеленського, записала нове скандальне відео (відео)

Нагадаємо, депутатка від партії Порошенка Софія Федина разом із волонтеркою Марусею Звіробій публічно пригрозили президенту України Володимиру Зеленському фізичною розправою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com