Народний депутат пожертвував 20 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

18.03.2020, 17:32
66830

Народний депутат та засновник Фонду “Тільки разом” Ігор Палиця виділить 20 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу на Волині, адже прийшов час рятувати область та не допустити поширення епідемії. Також депутат закликав усіх місцевих бізнесменів та міську і обласну владу, аби вони долучилися до цього процесу.

Читайте також: В Україні від коронавірусу померла ще одна людина

Відповідну заяву парламентар зробив під час спільної наради з владою та медиками стосовно боротьби з коронавірусом у стінах Волинської обласної ради.

Депутат закликав місцеву та обласну владу призупинити капітальні видатки, аби витратити ці кошти на боротьбу з коронавірусом.

“60 мільйонів в обласному бюджеті можна знайти і 30-40 в луцькому міському. Всі ремонти зупиняємо, ніяких ремонтів дворів, доріг та прибудинкових територій. До понеділка потрібно зібрати 120 мільйонів у резервний фонд. 20 мільйонів дасть фонд “Тільки разом”. Я сам дам 20 мільйонів”, – зазначив народний депутат, закликавши владу звернутися до усіх великих місцевих бізнесменів, підприємців, аграріїв та навіть до контрабандистів, які можуть вносити кошти інкогніто, адже саме зараз прийшов час рятувати область.

Довідково: Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” – це недержавна, неприбуткова благодійна організація,  діяльність якої розпочалася у червні 2011 року під назвою “Новий Луцьк”. У 2015 році разом із назвою змінилась і концепція роботи Фонду. Так, розширилася географія його діяльності, відтепер вона  здійснюється у межах Волині. Такі зміни відкривають нові можливості для місцевих громад, які завдяки співпраці з Фондом можуть реалізувати суспільно корисні та значимі ідеї. Фонд сповідує принцип нейтралітету та об’єктивності в ухваленні рішень. Умовою підтримки ідей та реалізації проектів Фонду передусім є значимість результату для громади та перспектива розвитку. Ми маємо на меті брати участь у міжнародних програмах, що дозволить розширити масштаби роботи Фонду.

Відео Волинських новин

Окрім того, під час наради Ігор Палиця доручив владі та медикам у максимально стислий термін розробити всю логістику, інструкції і схеми роботи у боротьбі з коронавірусом при розрахунку 600 ліжкомісць на місяць. Мова йде про Волинську обласну клінічну лікарню, яку повністю обладнають для пацієнтів із коронавірусом. Також до понеділка має бути прорахований і складений список необхідного обладнання, лікарських засобів і матеріалів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com