“Наш гетьман”: кандидат у мери Харкова комічно закидав Порошенка лестощами (відео)

4.09.2021, 21:52
100257

Колишній президент України Петро Порошенко поїхав до Харкова, де сьогодні він підтримав кандидата у мери міста Олександра Скорика. Проте подія так би і залишалася без великої уваги, якби не промова самого Скорика. У ній він назвав Порошенка “гетьманом” та декілька разів дуже комічно хвалив політика.

Читайте також: Названо речі, які можуть стати в нагоді чоловіку в ліжку

Промову Скорика опублікували у Telegram-каналі “ТРУХА Харків”.

Так, спочатку кандидат у мери дуже розхвилювався. Він як міг намагався себе опанувати, після чого почав комічно закидати Порошенка лестощами.

“До нас сьогодні приїхав наш гетьман, якого ми любимо. Наш гетьман, за якого ми йшли у бій з 14-го року. З якого малювали собі портрети, як ікони”, – сказав Скорик про колишнього президента.

Окрім цього він зазначив, що його надмірну любов до Порошенка помітила навіть його ж дружина. Усі присутні посміялися над жартом Скорика, а він продовжив своє підлабузництво.

Скорик, який хоче стати мером Харкова, заявив, що хоче досягти таких же успіхів у бізнесі, як і Порошенко. Він похвалив родину політика та його досягнення, після чого завершив свою промову.

У мережі жартують над лестощами від Скорика та зазначають, що він мав стримувати свої емоції. За думкою користувачів, кандидат у мери мав би прагнути до успіхів у політиці, а не жадати успіхів у бізнесі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com